• Jævla Badegjester

    Jævla Badegjester

    Standup i Fonteltet

  • Jævla Badegjester

I sommer kan både fastboende og badegjester glede seg til flere fantastiske standup-show med kjente komikere i hvalfangerbyen.

En Sommer-standup-galla der komiker André Jerman presenterer to nye standup´ere i hvalbyen torsdager i juli. Samtidig som badegjestene innvaderer Fjor´n, gjør komikerne det også, men med humor, ikke Tesla.

Etter suksessen med Jævla Badegjester sommeren 2018 og 2019, satser vi på enda mere folk og enda mer moro 2020. Topptrente og kjente komikere garanterer fullt trøkk og et fantastisk standupshow i Fon-teltet sommern 2020 også. Showet får både fastboende, båtfolk, campere og hyttegjester til å vri seg av latter i sommerferien og den intime stemningen i teltet skaper god topp forhold både for publikum og artister.

Hyggelig personale, bar og mulighet for bestilling av mat, gjør denne kvelden til en sommeropplevelse du ikke kommer til å glemme. Ta med venner og familie og gjør det til en helaften! 

Noen av komikerne som kommer til å dukke opp i sommerferien er Halvor Johansson, Jonna Støme og Thomas Leikvoll 

Ikke vær en jævla badegjest, støtt kulturen i Sandefjord og bestill allerede nå!! 

Showet varer i ca 2 timer inkl. pause, og har 18 årsgrense. 

 

Link til film fra tidligere forestilling

 

Sommerstandup i Fon-teltet

Konferansier: 
André Jerman

Billettpris:
Pris: 250,- + billettavgift
Ledsagerbevis er gjeldende.
18 års grense! Under 18 år iflg med foresatte.


Datoer

Torsdag 2. juli 
Terje Sporsem og Tommy Steine 

Torsdag 9. juli 
Halvor Johansson og Jonna Støme

Torsdag 23. juli 
Thomas Leikvoll og TBA 

Dørene åpnes: kl 19.00
Showstart: kl 20.00

 

Litt om standup-atistene:

 

Konferansier André Jerman

André Jerman har, siden oppstarten i 2004, etablert seg godt i norsk standup, og gjort seg bemerket på både små og store scener. Med kjappe punchlines i egenopplevde historier, får han alltid publikum med inn i sin verden.

André har vært med på flere forskjellige turnéer og hatt show med noen av landets fremste komikere, for eksempel «Humorgalla» med Thomas Giertsen, Juleturné med Dagfinn Lyngbø og «Latter on Tour». André er også en mye brukt konferansier, og er ofte å se på klubbscenen til Latter.

På Latter var han også med på stedets aller første sommershow, «Sommerlatter 2010», og fikk strålende kritikker. Senere ble det også sommershow i Grimstad, på Apotekergården i 2014, sammen med Lisa Tønne og Jonna Støme. «Grimstadgram» fikk terningkast 5 i Dagbladet.

André er programleder på radiokanalen P6 Rock, og sammen med Jonna Støme lager han podcasten "Støme og Jerman".

Han har deltatt i tv-programmer som «Komiker i Arbeid», «4 stjerners middag», «Showman», «Cruiseliv», «Hjemme Alene», «Beat for Beat», «Stian Blipp Show», «Tidsbonanza» og «Latter Live». Allikevel er han nok mest kjent fra skjermen som Kristoffer Abel i TV-serien Nobel.

Terje Sporsem 

Terje er en av Norges mest drevne og allsidige stand-up-komikere. Med flere tusen show bak seg og med bred erfaring fra både TV og radio er Terje en komiker som fungerer for alle typer mennesker og som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med en politisk og satirisk snert, har gjort Terje til en av de mest populære komikerne vi har i landet i dag.

Tommy Steine
Tommy er udiskutabelt en av Norges aller beste stand-up komikere. Tommy er en allsidig artist med mange talenter, og mange mener at stand-up er hans aller sterkeste side. Det er kanskje også nettopp derfor Tommy nå satser fullt på stand-up igjen etter mange år på TV-skjermen.

Halvor Johansson
Halvor et standupstjerneskudd som i løpet av få år blitt en publikumsfavoritt på Latter. For tiden får han stadig vekk nye fans som programleder for morgenshowet "Stå opp" på Radio Rock. Hans faste spalte ”Ta deg sammen” hvor han raljerer om saker fra nyhetsbildet har blitt delt hundretusenvis av ganger på sosiale medier. Soloshowet til Halvor ”Ta deg sammen” har gått sin seiersgang på scener over hele landet. Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning fremkaller Halvor latterbrøl fra publikum i alle aldre .

Jonna Stømme
Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen for forestillingen «Fargerikt faenskap». Han har også bred erfaring som TV-fjes og programleder, blant som en del av gullrekka på NRK i underholdningsprogrammet «Showbiz».

Thomas Leikvoll
Thomas har vært i underholdningsbransjen halve livet. Først som programleder i både TV3 og TV2, og så de siste ti årene som fast klubbkomiker over hele Norge. Han turnerte over hele landet med soloshowet ”For gammel til å dø ung”, og er aktuell med oppfølgeren ”Unnskyld”. Med nordnorsk sjarme og gutteaktig smil vinner han alltid publikum med sine betraktninger rundt de fleste temaer.

 

 

 

Tilbake